Μωυσιάδεια 2012 - Γερακαρού 13/9/2012 (βίντεο)

Ο Βασίλης Μωιδιάδης στον χαιρετισμό του.
Τα δεύτερα "Μωυσιάδεια 2012" έγιναν χθες στην Γερακαρού Θεσσαλονίκης, γενέτειρα του στιχουργού Βασίλη Μωυσιάδη.

Πλήθος κόσμου, τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και πάρα πολλοί καλλιτέχνες που έχουν τραγουδήσει τα αμέτρητα τραγούδια που έχει γράψει ο Βασίλης Μωυσιάδης,  τίμησαν με την παρουσία τους τον ταπεινό καλλιτέχνη.


Σε μία ωραία από πλευράς οργάνωσης εκδήλωση στο γήπεδο της Γερακαρούς ακούσαμε τα τραγούδια του και όπως είπαν οι υπεύθυνοι της οργάνωσης θα τελείται κάθε χρόνο.
Παρουσιάστηκε από βίντεο μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του Βασίλη Μωυσιάδη στην τηλεόραση από την γνωστή εκπομπή της EURO ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ "Ταξιδεύοντας στην παράδοση" με την κ. Άννυ Κωνσταντινίδου, βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.
Να πούμε ότι την οργάνωση την είχε Μ.Α.Π.Σ. ΣΑΡΙΣΑ ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν η EURO ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και το ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ FM 102.3. Χορηγός ήταν ο Δήμος Λαγκαδά.

Από τον καλλιτεχνικό χώρο παρευρέθηκαν οι: Ακριτίδης Δαμιανός, Ασλάνης Γιώργος, Ασλανίδης Παναγιώτης, Γεωργιάδης Νίκος, Θωίδης Δημήτρης, Ιορδανίδης Μπάμπης, Ιωαννίδης Γιώργος, Ιωαννίδης Γώγος, Ιωαννίδης Λάζος, Ιωάννου Σταύρος, Καρασαββίδης Δημήτρης, Κεμανετζίδης Μπάμπης, Κουρουκλίδης Φάνης, Κρίς Κεϊ Στράους, Νικολαΐδης Στάθης, Νικολαΐδου Πέλα, Ξενιτόπουλος Δημήτρης, Παπαδόπουλος Χρήστος, Παυλίδης Μπάμπης, Παυλίδης Στάθης, Πουλαντσακλής Γιώργος, Σαββίδης Νίκος, Σαββίδης Σταύρος, Σαρμουκασίδης Θεόδωρος, Σιδηρόπουλος Γιώργος, Σιώπης Κώστας, Τσιτιρίδης Γιάννης, Χαλκίδης Στέλιος, Χινιτίδης Αλέξης και Χριστοδουλίδης Γιάννης.

Ο Βασίλης Μωυσιάδης με τον υπογράφων.
Το πρώτο τραγούδι που ακούστηκε ήταν το "Μάθα γράμματα Γιωρίκα",  και ακολούθησαν τα υπόλοιπα "Μη λέτε με για πάντρεια", έως τα νεώτερα "Γουρπάν σε σόν το τέρεμα" από τον μακρύ κατάλογο των τραγουδιών που έχει γράψει, και έχουμε χορέψει, συγκινηθεί και σιγοτραγουδήσει όλοι μας.

Ακολουθεί το βίντεο από την συνέντευξη στην κ. Άννυ Κωνσταντινίδου που προαναφέραμε και μετά ένα όμορφο βίντεο και το τραγούδι "Αρνίμ εσέν να είχασε" που ερμηνεύει ο Στάθης Νικολαΐδης.

Εμείς να ευχαριστήσουμε και ευχηθούμε στο κ.Βασίλη να είναι πάντα γερός και να συνεχίσει να γράφει για όλους εμάς










Τότον

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους και εν Ελλάδι τιμώνται πλέον ζώντες οι προσφέροντες και όχι μετά θάνατον μόνον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

.

Instagram @pontiakilyra

Instagram @pontiakilyra